V2LPower – Adapter kabel fra XPENG til campingvogn

V2LPower – Adapter kabel fra XPENG til campingvogn – Træk 230v ud af bilens opladeport til f.eks. din campingvogn eller andre elektriske apparater. Passer til BYD

999,00 kr.1.599,00 kr.

Beskrivelse

V2LPower – Adapter kabel fra XPENG til campingvogn

Virker med XPENG’s V2L standard for, at kunne levere 230v strøm ud af bilen.

Der er 3 standardlængder, 5m, 7,5m eller 10m.

Ønsker du et V2Lkabel i en anden længde kan vi fremstille V2L kablet efter mål.

Kontakt os, hvis du ønsker en anden længde på kablet.

Se en præsentation af kablet på V2LPower´s facebook side.

V2L (Vehicle-to-Load) teknologi er en form for trådløs kommunikationsteknologi, der tillader elektriske køretøjer at dele deres batteristyring og energiudvekslingssystem med andre elektroniske enheder.

I praksis betyder det, at et elektrisk køretøj kan bruge sin battericelle som et strømkilde til at oplade andre elektroniske enheder. Det kan være bærbare computere, smartphones eller tablets. Dette kan være særligt nyttigt i situationer, hvor disse enheder ikke har adgang til traditionel strømforsyning.

For eksempel kan en bil på vej hjem fra arbejde have masser af resterende energiradio de oplade sin smartphone ved at skifte batteristrømmen gennem V2L systemet via dens ombordstikkontakt.

Det er dog vigtigt at bemærke, at fuld implementering og udbredt brug af denne teknologi stadig er under udvikling. Det kræver yderligere standardisering og sikkerhedsgodkendelse inden for bilindustrien før den bliver almindelig i almindelige konsumentprodukter som personbiler og lastbiler.

V2L adapter kabel fra bil til campingvogn eller andre elektriske apparater når du er på farten.

Se også vores brede udvalg af ladere og afledere, blandt andet Bil til bil kablet til din XPENG.

Yderligere information

ANGIV LÆNGDE FRA BIL TIL CAMPINGVOGN

5m, 7.5m, 10m