Handelsbetingelser

 

1. Når du afgiver en ordre

Når du har afgivet en ordre hos Internet4u & V2LPower, vil vores system automatisk sende dig en bestillingsoversigt via e-mail.
Ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig via e-mail i forbindelse med afsendelse af ordren.

2. Annulering af ordre

Ordrer, der endnu ikke er afsendt fra Internet4u & V2LPower kan annulleres ved at kontakte os på mail@v2lpower.com

3. Priser

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for pris- og korrekturfejl mv.

4. Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af kontooverførelse, Dankort, Visa Dankort, Mastercard eller kontant ved afhentning. Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og Internet4u & V2LPower. Betalingen vil blive trukket ved afsendelse af ordren.

5. Fragt og levering

Forventet leveringstid er 14-23 hverdage. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.

Internet4u & V2LPower bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.

Vi producerer vores varer efter ordre og leverer dem efterfølgende hurtigst muligt.

6. Fortrydelses-/returret

Internet4u & V2LPower yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret på varer. Modtagne varer skal returneres i væsentlig samme stand og mængde.

Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen.

Det er muligt at returnere varer ved fortrydelse på vores adresse, såfremt du medbringer faktura.

Hvis dette ønskes bedes du kontakte Internet4u & V2LPower på mail@v2lpower.com

Varer kan også returneres direkte til Internet4u & V2LPower. Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for forsendelsen.

Det, du har betalt for varen tilbagebetales til dig, når Internet4u & V2LPower har modtaget dine varer retur. Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene.

Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.

Ved returnering hæfter kunden for eventuel forringelse af varen. Det er naturligvis ok at pakke varen ud af bobbelplasten fra papkassen for at se hvad der er blevet købt. Har varen været brugt eller taget skade, vil Internet4u & V2LPower tage en vurdering af en evt. forringelse af værdien.

 

Varen skal sendes til:

  Internet4u & V2LPower

  Att. Torben Ryttersgaard

  Grønhøjvej 12b, Øster Stillinge

  4200 Slagelse

 SEND VAREN forsvarligt så denne ikke tager skade.

7. Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer.
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Internet4u & V2LPower og forklare, hvori fejlen eller manglen består.

Internet4u & V2LPower vil derefter håndtere din reklamation.

Lider varen af en fejl eller mangel, vil Internet4u & V2LPower søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering.

8. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Internet4u & V2LPower tager forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

9. Fortrolighedspolitik

Internet4u & V2LPower forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Internet4u & V2LPower vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

  • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
  • Køb foretaget som erhvervsdrivende.

Varens stand, når du sender den retur
Når du returnerer varen, skal den fremstå i salgbar stand og som ny. Dette betyder, at du må afprøve varen på den måde, der er nødvendig for at fastslå dens art, egenskaber eller den måde, hvorpå den fungerer. Du må med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du besigtigede den i en fysisk butik, men varen må ikke ibrugtages.

Hvis du har afprøvet varen på en anden måde, end hvad der er beskrevet ovenfor, og dette har medført, at dens værdi formindskes, er du ansvarlig herfor, og får kun en del af købsbeløbet tilbagebetalt. I visse tilfælde kan dette betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne retur.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen, da varen kan påføre sig skader undervejs i transporten, som du kommer til at hæfte for.

Bemærk, at dette især gør sig gældende for skrøbelige elektroniske komponenter, der leveres i antistatisk indpakning.

Det kræves, at produkter, der konfigureres eller indstilles på din foranledning, nulstilles til fabriksindstillinger, inden de sendes retur som følge af fortrydelse.

Særlige betingelser for konfiguration af PC
Ved returnering af en specialbygget PC med personlige specifikationer vil monteringsgebyret på 600 kr. ikke blive refunderet.

Ved aktivering af en licens accepterer du, at fortrydelsesretten bortfalder.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig i forbindelse med købet, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde købet.

Vi tilbagefører automatisk pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt. Hvis du returnerer din vare i et af vores afhentningssteder i Aarhus eller København, er der ingen kontantudbetaling ved fortrydelse.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.